DevierdeHoedanigheid nw

Daar staan we dan .....

Welkom!!

De 4e Hoedanigheid is druk in de weer met de voorbereiding voor een uniek muziekevenement op zondagmiddag 14 april in De Weijer! Als muzikant treden we soms een beetje buiten gebaande paden in een bijzondere setting. Laat je verrassen, in het theater van De Weijer. Hierover binnenkort meer.

De 4e Hoedanigheid geeft op 14 april een bijzondere voorstelling in de theaterzaal van De Weijer. Het wordt een theatrale muzikale wereldreis met nieuwe nummers, een kwartet, een gastband, een bijzondere zanger en enig theater.

De toegang is gratis, maar wil je verzekerd zijn van een plaats, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt je boardingkaart via mail.
 
Affiche Tour B12 07


Op donderdag 30 mei vindt het evenement Hallo Wereld plaats. In een uniek samenwerkingsverband wordt een bijzondere dag georganiseerd met tal van activiteiten, verspreid door Boxmeer. Binnenkort wordt de website van Hallo Wereld gepresenteerd. De 4e Hoedanigheid speelt 's middags mee op het Raadhuisplein. Een optreden dat extra kleur geeft aan deze speciale dag!  Aanvangstijd wordt nog bekend gemaakt.